target hlavicka

Oops! That didn't work...

piatok 30. novembra 2012

PREDAJ KOZMETIKY TIANDE

predaj kozmetiky ==tianDe. PONUKAM NA PREDAJ, PRIPADNE DLHSIU SPOLUPRACU, PRIRODNU KOZMETIKU tianDe je to stale len novinka na slovenskom trhu, ale uz aj tu sa udomacnujea aj tu si uz ziskava velmi spokojnych zakaznikov.Registracia je bezplatna.Kozmetika ma vinikajuce vysledky pri liecbe akne, kremy pre alergikov, atopikov, celulitidycele SLOVENSKO.0910101675

Reagovat na inzerat: PREDAJ KOZMETIKY TIANDE
Alebo na: PREDAJ KOZMETIKY TIANDE

ASISTENT MAKLERA

Asistent makléra. Prijmeme asistenta pre Realitného makléra do obchodnej a realitnej kancelárie k regiónov TT, TN, NR, BA. Náplň práce: zadávanie inzercie, vyhľadávanie kontaktov, nábor, evidencia, asistencia pri predaji nehnuteľnosti. Ihneď školíme, ponúkame nadštandardné ohodnotenie (1% zo sumy nehnuteľnosti), voľnú pracovnú dobu, benefity, prácu je možné vykonávať aj z domu, po zapracovaní príspevky na benzín + firemné výhody. Práca bude na ŽL - nie je potrebný pri začatí spolupráce.

Reagovat na inzerat: ASISTENT MAKLERA
Alebo na: ASISTENT MAKLERA

ASISTENT MANAZERA

Asistent manažéra. Hľadáme šikovného asistenta/asistentku zo širokého okolia BA, TT, TN, NR. Náplň práce: telefonická a mailová komunikácia s klientom (Vy nezháňate klientov!), s manažérom, organizovanie stretnutí pre manažéra. Požadujeme: cieľavedomosť, komunikatívnosť, schopnosť učiť sa novým veciam, samostatnosť, spoľahlivosť. Po zapracovaní je práca na ŽL - avšak nie je potrebný pri začatí spolupráce. Ponúkame: nadštandardné príjmy, voľnú pracovnú dobu, firemné benefity, školenia,

Reagovat na inzerat: ASISTENT MANAZERA
Alebo na: ASISTENT MANAZERA

PREDAJ 2 IZBOVEHO BYTU

predaj 2 izboveho bytu. predam 2, 5izbovy byt, ciastocne prerobeny, plast.okna plavajuca podlaha, interierove dvere., kuchinska linka na mieru, v osobnom vlastnictve.v blizkosti sa nachadza komplet obcianska vybavenost.52, 80m2-.

Reagovat na inzerat: PREDAJ 2 IZBOVEHO BYTU
Alebo na: PREDAJ 2 IZBOVEHO BYTU

štvrtok 22. novembra 2012

STAVEBNINY

Stavebniny. Staviate, prerábate, zateplujete ? Chcete ušetriť na stavebnom materiále? Zľavy od 15% do 39% z cenníkových cien, doprava ZDARMA!!!

Reagovat na inzerat: STAVEBNINY
Alebo na: STAVEBNINY

JEDNODUCHA PRACA NA DOMA

Jednoduchá práca na doma. Ponúkame serióznu prácu z pohodlia vášho domova. Je to nenáročná práca, ktorá sa dá vykonávať aj popri zamestnaní, štúdiu alebo materskej dovolenke. Ide o jednoduchú prácu s PC a internetom. Náplňou je spracovávanie reklám a dokumentov.

Reagovat na inzerat: JEDNODUCHA PRACA NA DOMA
Alebo na: JEDNODUCHA PRACA NA DOMA

PODNIKATE A POTREBUJETE PORADIT ZVERTE SA DO RUK PROFESIONALOM UCTO

Podnikáte a potrebujete poradiť? Zverte sa do rúk profesionálom - účtovníctvo, dane, mzdy, poradenstvo. Podnikáte a potrebujete poradiť? Zverte sa do rúk profesionálom – odborníkom, ktorí Vás prevedú úskaliami účtovníctva a daňových priznaní. Poskytneme Vám komplexné ekonomické služby - spracovanie jednoduchého aj podvojného účtovníctva, daní, miezd, vrátane účtovného a podnikateľského poradenstva. Neoplatí sa šetriť na nesprávnom mieste.

Reagovat na inzerat: PODNIKATE A POTREBUJETE PORADIT ZVERTE SA DO RUK PROFESIONALOM UCTO
Alebo na: PODNIKATE A POTREBUJETE PORADIT ZVERTE S A DO RUK PROFESIONALOM UCTO

NETRADICNY DARCEK KOMPLETNE UPRATANIE BYTU UMYVANIE OKIEN TEPOVAN

Netradičný darček - kompletné upratanie bytu, umývanie okien, tepovanie. Prežite vianočné sviatky bez stresu a naháňania. Ponúkame Vám netradičný darček - kompletné upratanie bytu, umývanie okien, tepovanie kobercov, sedačiek. Upratovanie prispôsobíme Vašim potrebám - samozrejmosťou je aj upratovanie cez víkend. Volajte profesionálnu firmu a ste bez starostí.

Reagovat na inzerat: NETRADICNY DARCEK KOMPLETNE UPRATANIE BYTU UMYVANIE OKIEN TEPOVAN
Alebo na: NETRADICNY DARCEK KOMPLETNE UPRATANIE BYTU UMYVANIE OKIEN TEPOVAN

PROFESIONALNE VYMALOVANIE INTERIERU DROBNE MURARSKE PRACE BURANIE V

Profesionálne vymaľovanie interiéru, drobné murárske práce, búranie, vŕtanie, opravy a údržba. Ponúkame profesionálne vymaľovanie interiéru, drobné murárske práce, búranie, vŕtanie, opravy a údržbu v domácnosti, pokládku plávajúcej podlahy, odvoz starého nábytku, čistenie-vypratanie bytov, pivníc, dovoz- odvoz, aj upratovanie. Po našej práci zostáva čisto - zavolajte a uvidíte!

Reagovat na inzerat: PROFESIONALNE VYMALOVANIE INTERIERU DROBNE MURARSKE PRACE BURANIE V
Alebo na: PROFESIONALNE VYMALOVANIE INTERIERU DROBNE MURARSKE PRACE BURANIE V

streda 21. novembra 2012

POZICKA PONUKAPOUZIT TERAZ ZA LEN 2 UROKOVOU SADZBOU

pôžička ponuka...použiť teraz za len 2% úrokovou sadzbou. Ste vážne a zúfalo potrebujú úver? Ak áno ste v núdzi úveru, kontaktujte nás ešte dnes o pôžičku a získať úver mailom na: ajbycroft12@gmail.com a prosím na vedomie, to je len vážne ľudí, ktorí potrebujú úver. Napíšte nám na: ajbycroft12@gmail.com pre viac informácií o pôžičku.

Reagovat na inzerat: POZICKA PONUKAPOUZIT TERAZ ZA LEN 2 UROKOVOU SADZBOU
Alebo na: POZICKA PONUKAPOUZIT TERAZ ZA LEN 2 UROKOVOU SADZBOU

PREDAM STENATA CHODSKEHO PSA

Predám šteňatá chodského psa s PP po výstavne úspešných rodičoch. Šteniatka budú 3 krát odčervené, zaočkované, čipované. Šteniatka vhodné na všestranné využitie aj pre začiatočníkov. Uvítame záujemcov o chov a výstavy pre rozšírenie chovateľských radov. Prosíme len vážnych a seróznych záujemcov s vhodnými podmienkami. Odber možný od 17.12.2012. Tel: 0918 637186, http://chodskypes.estranky.sk

Reagovat na inzerat: PREDAM STENATA CHODSKEHO PSA
Alebo na: PREDAM STENATA CHODSKEHO PSA

STAHOVANIE PRIEVIDZA

Sťahovanie Prievidza. Kompletné sťahovacie služby. Profesionálny tím sa postará o Vaše bezproblémové presťahovanie. Byty, domy, kancelárie, firmy, sklady, archívy, klavíre, trezory, ťažké bremená. Nonstop služby. Samozrejmosťou sú baliace práce, dodanie baliaceho materiálu, montáž a demontáž, vypratávanie starého nábytku, pivníc, garáží a pod... Krabice na sťahovanie Vám donesieme. Možnosť uskladnenia nábytku, tovaru a pod. Nákupný servis - Vy nakúpite a my dovezieme a vynesieme.

Reagovat na inzerat: STAHOVANIE PRIEVIDZA
Alebo na: STAHOVANIE PRIEVIDZA

KOZMETICKE PORADENSTVA

Kozmetické poradenstvá. Ponúkam kozmetické poradenstvá, líčenie a zdravý životný štýl všetko v pohodlí vášho domova. Chcete vyzerať pekne a cítiť sa dobre? Tak nás kontaktujte Viac informácii na Dominika.Durcova2@gmail.com alebo na tel.č. 0908400561.

Reagovat na inzerat: KOZMETICKE PORADENSTVA
Alebo na: KOZMETICKE PORADENSTVA

STAZE VE FIRMACH

Stáže ve firmách. Jste absolvent bez praxe? Jste na úřadu práce a nemůžete najít práci? Nebo jste maminka na rodičovské dovolené? Máte zájem o kariérní vzdělávání? Pokud ano, je tu pro Vás atraktivní nabídka Stáže můžete vykonávat např. na pozicích: • asistent obchodního ředitele • asistent marketingového manažera • asistent finančního ředitele • personalista • fakturant • obchodní ředitel • marketingový manažer • manažer projektu • personální manažer • strojní inženýr konstruktér

Reagovat na inzerat: STAZE VE FIRMACH
Alebo na: STAZE VE FIRMACH

ADMINISTRATIVNY KLIENTSKY PRACOVNIK

Administrativný klientský pracovník, office manager, vedúci pobočky Prešov. Novootvorená pobočka hľadá šikovných ambicióznych mladých ľudí na rôzne pracovné pozície. Práca vhodná pre študentov. Možnosť flexibilnej pracovnej doby.A tiež adekvátne a kvalitné finančné ohodonotenie.

Reagovat na inzerat: ADMINISTRATIVNY KLIENTSKY PRACOVNIK
Alebo na: ADMINISTRATIVNY KLIENTSKY PRACOVNIK

HLADAM LACNU IZBU V BARDEJOVE

H'ladam lacnú izbu v Bardejove. Hladam lacnú izbu. To môže byť izbu v byte alebo v rodinnom dome v Bardejove. Najlepšie s internetom.

Reagovat na inzerat: HLADAM LACNU IZBU V BARDEJOVE
Alebo na: HLADAM LACNU IZBU V BARDEJOVE

utorok 20. novembra 2012

PREDAM ZARIADENIE AUTOSERVISU

predam zariadenie autoservisu. Predam komplet zariadenie autoservisu. 2x zdvihak, 2xdiagnostika megamacs, zvaračka co2, gola sady, vzduchove naradie, 20t lis, kompresor, žirafa, hydr. stlp a mnoho pripravkov a klučov+vela nahradnych dielov. Všetko v hodnote 1.2 mil. Sk. predam to komplet spolu.

Reagovat na inzerat: PREDAM ZARIADENIE AUTOSERVISU
Alebo na: PREDAM ZARIADENIE AUTOSERVISU

PREDAM CITROEN BERLINGO 6000 EUR

Predám Citroen Berlingo- 6000 eur. Predám Citroen Berlingo za 6000 € rok 2007, parametre 1.6 / 66.20 kw - najazdené 131.715 km. Jeden majiteľ, nebolo búrané a servisované. Výbava: eletricke okná, posuvná mriežka, klíma, zimné gumy, ABS úplne nové turbo, centrálne uzamknutie, 2 kľúče, servisná knižka, 1 majiteľ, nebúrané, kilometre, defend lock, autoradio, má ovládanie aj na volante AIRBAC vodič aj spolujazdec. V prípade obhliadky volať na 0911 394 926, dohoda možná.

Reagovat na inzerat: PREDAM CITROEN BERLINGO 6000 EUR
Alebo na: PREDAM CITROEN BERLINGO 6000 EUR

pondelok 19. novembra 2012

AUTODOPRAVA STAHOVANIE VYPRATAVANIE

Autodoprava - sťahovanie - vypratávanie. Preprava akéhokoľvek tovaru, nábytku, sanity, bielej techniky a podobne aj s vynáškou až do bytu. Preprava ťažkých bremien, trezorov, pianín, strojov a podobne. Sťahovanie bytov, domov, firiem, skladov a podobne. Odvoz starého nábytku do Zberného dvora. Spľahlivo, rýchlo a diskrétne. 0905 426 061 www.autodoprava-kosice.sk

Reagovat na inzerat: AUTODOPRAVA STAHOVANIE VYPRATAVANIE
Alebo na: AUTODOPRAVA STAHOVANIE VYPRATAVANIE

PECIATKY MENOVKY PIKTOGRAMY

Pečiatky, menovky, piktogramy. Profesionálna výroba pečiatok, menoviek a piktogramov s doručením do ďalšieho pracovného dňa. Pečiatky Trodat, Colop a iné máme skladom a za najlepšie ceny. Objednávka pečiatky, alebo štočku gumičky je veľmi jednoduchá, kliknite na http://epeciatky.sk a presvedčíte sa sami.

Reagovat na inzerat: PECIATKY MENOVKY PIKTOGRAMY
Alebo na: PECIATKY MENOVKY PIKTOGRAMY

PALIVOVE DREVO DOPRAVA ZADARMO RAMCI KOSIC KOSICEOKOLIE

Palivové drevo, doprava zadarmo rámci Košíc Košice-okolie. Ponukám štiepané palivové drevo s dovozom. BUK, BREZA-25cm, 33cm, 40cm, 50cm3. Ponukám aj metrovicu-BUK, DUB, HRAB, AGÁT. DOPRAVA ZDARMA.

Reagovat na inzerat: PALIVOVE DREVO DOPRAVA ZADARMO RAMCI KOSIC KOSICEOKOLIE
Alebo na: PALIVOVE DREVO DOPRAVA ZADARMO RAMCI KOSIC KOSICEOKOLIE

ZREKONSTRUOVANY 1IZBOVY BYT NA JAZERE KOSICE

Zrekonštruovaný 1-izbový byt na Jazere Košice. Predám 1-izbový byt 42 m2 v OV na Jazere-Rovníková ul. Nachádza sa v zateplenom paneláku na 10/13 poschodí. Orientovaný na západ, slnečný. Byt je po rekonštrukcii: nové murované jadro, nová sanita, plávajúce podlahy, dlažba, plastové okná, nové interiérové dvere v celom byte, 2 lodžie. Zmenená dispozícia bytu - samostatná obývačka a spálňa. K bytu patrí aj kumbál a pivnica. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Nie som RK.

Reagovat na inzerat: ZREKONSTRUOVANY 1IZBOVY BYT NA JAZERE KOSICE
Alebo na: ZREKONSTRUOVANY 1IZBOVY BYT NA JAZERE KOSICE

nedeľa 18. novembra 2012

POZICAJTE SI

Požičajte si. Nie ste jediný, kto potrebuje požičať, ale buďte jediný, kto si požičia výhodne.Dáme Vám dáme pôžičku už od 1700€. BEZ poplatku. Ručenie nehnuteľnosťou a vyplatenie do 10 dní. BRATISLAVA a OKOLIE. Viac INFO baniariova@yahoo.com Do mailu píšte ( predmet správy: Pôžičky) vaše meno, tel.č., výšku pôžičky

Reagovat na inzerat: POZICAJTE SI
Alebo na: POZICAJTE SI

RADOST PRACOVAT

Radosť pracovať. Aj dnes sa dá jednoducho zarobiť.Pracujte z pohodlia vášho domova.PC a internet už máte.Jediné, čo potrebujete urobiť je poslať mail a informovať sa. Pracovať môže KTOKOĽVEK . info baniariova@yahoo.com Zárobok cca 200-300€ /mesačne. Zaškolíme celé Slovensko

Reagovat na inzerat: RADOST PRACOVAT
Alebo na: RADOST PRACOVAT

PRENAJOM V DOME

Prenájom v dome. Ponúkam ubytovanie študentom a ľuďom pracujúcim v Bratislave. Na prenájom 2, 3, 4, posteľové izby s vlastnou kúpeľňou a WC. V ubytovni sa nachádza aj kuchynka. Parkovanie vo dvore za 10 Eur na mesiac. Výborná občianska vybavenosť. V blízkosti ubytovne sa nachádza lekáreň, reštaurácia, potraviny. Ubytovňa je 10 min autom od letiska, IKEI, AVIONU. Do centra mesta 15 min. autobusom, alebo trolejbusom.

Reagovat na inzerat: PRENAJOM V DOME
Alebo na: PRENAJOM V DOME

PREDAM JAZDENE ZIMNE A LETNE PNEUMATIKY

Predam jazdene zimne a letne pneumatiky. 3ks jazdených zimných pneumatík Matador MP5 Plus 165/70/R13 79Q (140km/h) M+S Tubeless cena 5€/ks Vhodne na Skoda Felicia, Favorit 3ks jazdených letných pneumatík Barum OR37 165/70/R13 79T (190km/h) Tubeless cena 5€/ks Vhodne na Skoda Felicia, Favorit V hodinách od 7:00 - 15:00 prosím nevolať! Len osobny odber!

Reagovat na inzerat: PREDAM JAZDENE ZIMNE A LETNE PNEUMATIKY
Alebo na: PREDAM JAZDENE ZIMNE A LETNE PNEUMATIKY

PREDAM 1 IZBOVY BYT NA ULCERVENEJ ARMADY V CENTRE MT MARTIN

Predám 1 izbový byt na ul.Červenej Armády v centre MT Martin. Predám 1 izbový byt z rozlohou 30 m2 na ulici Červenej Armády v Martine.Byt prešiel rekonštrukciou, má nové plastové okno, nové stierky, novú plávajúcu podlahu v obyvačke a novú dlažbu v kuchyni.Nové bezpečnostné protipožiarne dvere zo zalievanou zárubňou zn.Scherlock. Kúpeľňa a záchod má nový obklad.Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí 4 poschodovej bytovky a otočený je smerom k parku nie k hlavnej ceste. Nízke náklady na bý

Reagovat na inzerat: PREDAM 1 IZBOVY BYT NA ULCERVENEJ ARMADY V CENTRE MT MARTIN
Alebo na: PREDAM 1 IZBOVY BYT NA ULCERVENEJ ARMADY V CENTRE MT MARTIN

NENAROCNA PRACA PRE KAZDEHO CEZ INTERNET

Nenárocná práca pre kazdého cez internet. Seriózna práca z pohodlia Vášho domova vhodná pre všetkých. Ak ovládate základne práce s PC a internetom, tak táto práca bude pre Vás bezproblémová. Je to nenáročná práca vhodná aj popri hlavnom zamestnaní, štúdiu, dôchodku alebo MD. Náplňou Vašej práce bude: Vkladat reklamy na webové stránky, praca je veľmi jednoduchá. Viac informácii na vercsike14@azet.sk. Tešíme sa na spoluprácu.

Reagovat na inzerat: NENAROCNA PRACA PRE KAZDEHO CEZ INTERNET
Alebo na: NENAROCNA PRACA PRE KAZDEHO CEZ INTERNET

piatok 16. novembra 2012

CHCETE VIAC

Chcete viac?. Vianoce sú už tu a vy nemáte na darčeky?Alebo chcete zarábať celý rok?Kľudne.Všetko čo potrebujete je PC a Internet a to už máte.Zarobte si viac z pohodlia vášho domova.Pracovať môže KTOKOĽVEK . info baniariova@yahoo.com Zárobok cca 200-300€ /mesačne. Zaškolíme celé Slovensko

Reagovat na inzerat: CHCETE VIAC
Alebo na: CHCETE VIAC

POZICKA

POŽIČKA. POŽIČKY OD 1700eu.BEZ POPLATKOV , RUČENIE NEHNUTELNOSTOV .SCHVALENIE A VYPLATENIE DO 10DNI .BRATISLAVA OKOLIE .VIAC INFO - MAIL ALEBO TEL.Č.

Reagovat na inzerat: POZICKA
Alebo na: POZICKA

štvrtok 15. novembra 2012

CHCETE POCUT ANO

Chcete počuť Áno?. Potrebujete POŽIČAŤ ? Všade Vás odmietajú? My Vám dáme pôžičku už od 1700€. BEZ poplatku. Ručenie nehnuteľnosťou a vyplatenie do 10 dní. BRATISLAVA a OKOLIE. Viac INFO baniariova@yahoo.com Do mailu píšte ( predmet správy: Pôžičky) vaše meno, tel.č., výšku pôžičky

Reagovat na inzerat: CHCETE POCUT ANO
Alebo na: CHCETE POCUT ANO

NEINVAZIVNA ANALYZA ZDRAVOTNEHO STAVU S PRISTROJOM AMP

Neinvazívna analýza zdravotného stavu s prístrojom AMP. Mimoriadna akcia! Diagnostika zdravotného stavu neinvazívnym analyzátorom krvi AMP len za 25€ (pôvodná cena 60€, zľava 58%), vrátane konzultácie. Všetko bezbolestne, bez kvapky krvi. AMP neinvazívny analyzátor krvi určuje krvný obraz, zrážanie krvi, stav minerálov, parametre žalúdka, pečene, žlčníka, mozgu, čriev, pľúc, srdca, obličiek, ciev, štítnej žľazy, stav uhľovodíkov, bielkovín, tukov, vody, hormóny, enzýmy, reguláciu mit

Reagovat na inzerat: NEINVAZIVNA ANALYZA ZDRAVOTNEHO STAVU S PRISTROJOM AMP
Alebo na: NEIN VAZIVNA ANALYZA ZDRAVOTNEHO STAVU S PRISTROJOM AMP

PREDAM TEHLY HELUZ

Predám tehly HELUZ. Predám tehlu zn.Heluz, obvodovu za cenu 1, 65€/ks a priečkovú tehlu za 1, 4€/ks.Lokalita Žilina-Lietavská Svinná.Kontakt 0905797374

Reagovat na inzerat: PREDAM TEHLY HELUZ
Alebo na: PREDAM TEHLY HELUZ

LYZE A LYZIARKY

Lyže a lyžiarky. Predám málo používané a veľmi zachovalé dámske lyže Atomic 150 cm s viazaním a lyžiarky Nordica č. 26 (číslo topánky 39).

Reagovat na inzerat: LYZE A LYZIARKY
Alebo na: LYZE A LYZIARKY

OHNOSTROJE A ZABAVNA PYROTECHNIKA

Ohňostroje a zábavná pyrotechnika od PYROSPOLU. Zostrojte si vlastný ohňostroj na www.pyrospol.sk pozrite originálne video a objednajte. Ohňostroj, ako aj iný tovar Vám doručíme do 48 hodín. Pri objednávkach cez www.manazer.pyrospol.sk/ Vám bude poskytnutá zľava 15 % .

Reagovat na inzerat: OHNOSTROJE A ZABAVNA PYROTECHNIKA
Alebo na: OHNOSTROJE A ZABAVNA PYROTECHNIKA

PRACA BEZ LIMITOV

Praca bez limitov. Chcete mať VIAC?Študent, dôchodca, mamička na materskej či nespokojný so zárobkom?Máme pre Vás jednodchú prácu z pohodlia vášho domova.Bez časového limitu.Pracujete vtedy, kedy to vyhovuje vám. KTO VÁM PONÚKNE TAKÚTO PRÁCU? MY: info baniariova@yahoo.com Zárobok cca 200-300€ /mesačne. Zaškolíme celé Slovensko

Reagovat na inzerat: PRACA BEZ LIMITOV
Alebo na: PRACA BEZ LIMITOV

streda 14. novembra 2012

VIANOCNY STROMCEK NA VIANOCE

Vianočný stromček na vianoce.. Predám vianočné stromčeky, celá SR, foto a ceny na: vianoce100@gmail.com http://www.umele-stromy.ske budú zmazané.

Reagovat na inzerat: VIANOCNY STROMCEK NA VIANOCE
Alebo na: VIANOCNY STROMCEK NA VIANOCE

utorok 13. novembra 2012

POZICKA PRAVE PRE VAS

Pôžička práve pre Vás!. Požičky od 1700 €. bez poplatku. Ručenie nehnuteľnosťou schválenie a vyplatenie do 10 dní. Bratislava a okolie. Viac informácií mojom emaily (predmet správy: pôžičky) do emailu píšte: meno, tel.č., výšku požičky.

Reagovat na inzerat: POZICKA PRAVE PRE VAS
Alebo na: POZICKA PRAVE PRE VAS

JAZDENE PNEUMATIKY

jazdené pneumatiky. Ponúkame na predaj široký sortiment jazdených pneumatík. Zimné pneumatiky, letné pneumatiky, celoročné pneumatiky. Napr. Goodyear Ultragrip 195/65R15 od 13.19 € / Kus Bridgestone Brizzak LM-30 185/65R15 13.19€ / Kus Dodávka tovaru za VÝHODNÉ ceny! KOMPLETNÚ PONUKU JAZDENÝCH PNEUMATÍK NÁJDETE NA NAŠEJ WEBOVEJ STRÁNKE: www.jazdenepneu.com Tel: +421 918 301 388 gumipark01@gmail.com

Reagovat na inzerat: JAZDENE PNEUMATIKY
Alebo na: JAZDENE PNEUMATIKY

PONUKAME SLUZBY GAZDINKY POMOCNICE V DOMACNOSTI

Ponúkame služby gazdinky – pomocnice v domácnosti. Je ťažké perfektne zvládnuť kariéru, rodinu aj domácnosť – preto Vám ponúkame naše služby gazdinky – pomocnice v domácnosti. Gazdinka urobí za Vás bežné domáce práce - povysáva, utrie prach, vyčistí sociálne zariadenia, vyžehlí, aj uvarí. Veľmi rýchlo si zvyknete na pohodlie, ktoré Vás čaká po príchode domov. Ziskaný čas môžete venovať deťom, rodine a činnostiam, ktoré Vás bavia. Spokojnosť klientov je naším cieľom!

Reagovat na inzerat: PONUKAME SLUZBY GAZDINKY POMOCNICE V DOMACNOSTI
Alebo na: PONUKAME SLUZBY GAZDINKY POMOCN ICE V DOMACNOSTI

SIKOVNY REMESELNIK V DOMACNOSTI NA NEZAPLATENIE

Šikovný remeselník v domácnosti na nezaplatenie. Aj keď ste žena samostatná, predsa sú práce, na ktoré je lepšie zavolať si profesionála - vŕtanie, montáž garniže, nábytku, plávajúcej podlahy, výmena zásuvky, oprava kohútika, výmena vodovodnej batérie... Majster každý Váš problém vyrieši rýchlo a kvalitne. Ponúkame tiež profesionálne vymaľovanie interiéru, drobné murárske práce, búranie, čistenie-vypratanie bytov, pivníc, likvidácia, dovoz- odvoz aj upratovanie. Komplexná starostlivosť

Reagovat na inzerat: SIKOVNY REMESELNIK V DOMACNOSTI NA NEZAPLATENIE
Alebo na: SIKOVNY REMESELNIK V DOMACNOSTI NA NEZAPLATENIE

pondelok 12. novembra 2012

POZICKA U NAS PRE VAS

Pôžička u nás pre Vás.. POŽIČKY OD 1700 €. BEZ POPLATKU. RUČENIE NEHNUTEĽNOSŤOU SCHVÁLENIE A VYPLATENIE DO 10 DNÍ. BRATISLAVA A OKOLIE. VIAC INFO VÁŠ EMAIL (PREDMET SPRÁVY: POŽIČKY) VAŠE TEL.Č. DO EMAILU PÍŠTE: MENO, TEL.Č., VÝŠKU POŽIČKY.

Reagovat na inzerat: POZICKA U NAS PRE VAS
Alebo na: POZICKA U NAS PRE VAS

STEVIA PRIRODNE SLADIDLO

Stévia - prírodné sladidlo. Predaj produktov zo stévie. Stévia cukrová obsahuje sladivé látky, nazývané glykozidy steviolu, ktoré majú takmer nulovú kalorickú hodnotu, ktorá je využiteľná ako náhradné sladidlo. Stévia je zdravá náhrada cukru vhodná nie len pri chudnutí a diabetikov. Viac na http://steviacukrova.sk

Reagovat na inzerat: STEVIA PRIRODNE SLADIDLO
Alebo na: STEVIA PRIRODNE SLADIDLO

POZICKY UZ OD 1700 EUR

Pôžičky už od 1700 €. Potrebujete SÚRNE požičať a nechcete počuť odpoveď NIE?Pôžičky od 1700 €. BEZ POPLATKU. Ručenie nehnuteľnosťou schválenie a vyplatenie DO 10 DNÍ. BRATISLAVA a OKOLIE. Viac INFO katarinabaniariova@gmail.com /PREDMET SPRÁVY: POŽIČKY/ DO EMAILU PÍŠTE: MENO, TEL.Č., VÝŠKU POŽIČKY. Ponuka je seriózna. Prajeme pekný deň

Reagovat na inzerat: POZICKY UZ OD 1700 EUR
Alebo na: POZICKY UZ OD 1700 EUR

ZAROBTE VIAC

Zarobte VIAC. Študent?Zamestnaný?Dôchodca?Každy chce zarobiť VIAC! NEMÁTE skúsenosti? NEVADÍ.My vás všetko naučíme. Zárobok cca 200-300€ /mesačne. Zaškolíme celé Slovensko Viac INFO katarinabaniariova@gmail.com

Reagovat na inzerat: ZAROBTE VIAC
Alebo na: ZAROBTE VIAC

PRACA PRE VAS

Práca pre Vás!. Chcete si zvýšiť svoju životnú úroveň a nestráviť veľa času na brigádach. Teraz Vám ponúkam jedinečnú možnosť privyrobiť si popri materskej, dôchodku, hlavnom zamestnaní formou práce s počítačom a s internetom. Viac informácií na mojom emaily . Prosím len vážnych záujemcov. Ďakujem.

Reagovat na inzerat: PRACA PRE VAS
Alebo na: PRACA PRE VAS

UBYTUJEM 2OSOBY V CENTRE NITRY NA STUROVEJ 50

Ubytujem 2osoby v centre Nitry na Sturovej 50 v 3 izbovom velkom zariadenom tehlovom byte v samostatnej nepriechodnej izbe, pracka, chladnicka, TV, wifi internet bez obmedzenia dat, 2valandy, velka 5dielna skrina, 2kresla, stol, stolicka, parkovisko, 220€/mesiac aj s energiami, ihned. 0908738024

Reagovat na inzerat: UBYTUJEM 2OSOBY V CENTRE NITRY NA STUROVEJ 50
Alebo na: UBYTUJEM 2OSOBY V CENTRE NITRY NA STUROVEJ 50

DIGITALNA LIAHEN

digitalna liahen. predam novu digitalnu liahen na vajicka , cena 85euro, tel.0907181800 www.liahen.sk

Reagovat na inzerat: DIGITALNA LIAHEN
Alebo na: DIGITALNA LIAHEN

nedeľa 11. novembra 2012

ZILINA VYZIVKOZMET PORADCA A SUPERVIZOR

ŽILINA VYZIV/KOZMET. PORADCA A SUPERVIZOR. Práca pre abícioznych ľudí v žilinskom regióne v obchodno-konzultačných centrách wellness, so zameraním na zdravý a aktívny životný štýl. Ponúkané pracovné pozície: -odborný konzultant pre oblasť zdravia, výživy, športu a pohybových aktivít -kvalifikovaný wellness tréner pre oblasť úpravy hmotnosti a modelovanie postavy -kozmetička a odborná poradkyňa pre oblasť krásy, profesionálnej starostlivosti o pleť -Práca v organizačnej oblasti, rekvalifikácia, zaškol

Reagovat na inzerat: ZILINA VYZIVKOZMET PORADCA A SUPERVIZOR
Alebo na: ZILINA VYZIVKOZMET PORADCA A SUPERV IZOR

piatok 9. novembra 2012

ADMINISTRATIVNY PRACOVNIK

Administratívny pracovník. Dobrý deň, hľadáte prácu na doma, kde nemusíte nikde chodiť a chcete mať viac času, ale aj peňazí? Tak toto je práca práve pre Vás. Práca, ktorú ponúkame je veľmi jednoduchá a nenáročná, je pre všetkých, ktorý dokážu zapnúť počítač a vedia robiť s internetom a nevadí im komunikácia s ľudmi. Zaškolenie je formou mailu takže nemusíte nikam chodiť. Je určená pre celé Slovensko. Prosíme len vážnych záujemcov. Viac informácií na e-mailovej adrese mata.bacova@gmail.com alebo 090

Reagovat na inzerat: ADMINISTRATIVNY PRACOVNIK
Alebo na: ADMINISTRATIVNY PRACOVNIK