target hlavicka

Oops! That didn't work...

sobota 31. augusta 2013

BRIGADA NA NETE

Brigada na nete. Predstavujeme Vám jedinečný spôsob práce na doma cez internet. Ak si potrebujete privyrobiť a máte viac ako 18 rokov, ovládate aspoň základy práce s počítačom na internete. Túto prácu môžu robiť český aj slovenský občania. Práca je overená. Jej náplňou je vkladanie inzerátov na webové stránky. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme nezáväzne mailom.

Reagovat na inzerat: BRIGADA NA NETE
Alebo na: BRIGADA NA NETE

WELLNESS

Wellness. Hľadáme poradcov wellness kozmetiky. Ponúkame širokú škálu vyživových doplnkov, prípravky na chudnutie a cielene koymetické prípravky. Ich účinky sú overené. Navyše máte možnosť nakupováť za veľkoobchodné ceny. Viac informácií Vám poskytneme mailom.

Reagovat na inzerat: WELLNESS
Alebo na: WELLNESS

STALY PRIJEM

Staly prijem. Ponúkame Vám zapojiť sa do jedinečného projektu s českou spoločnosťou. Náplňou práce bude iba šírenie internetového odkazu. Popritom si budete zarábať a zároveň aj sporiť. Spoločnosť má recenzie, svoju stránku, záruky a taktiež obchodné podmienky. Ak by ste mali o takúto prácu záujem kontaktujte nás nezáväzne mailom.

Reagovat na inzerat: STALY PRIJEM
Alebo na: STALY PRIJEM

CHCETE SA STAT PORADCOM

Chcete sa stat poradcom ???. Predstavujeme Vám vysoko kvalitné švajčiarské výrobky. Ponúkame Vám rôzne čaje, krémy, vitamíny, extrakty a mnoho, mnoho iných a taktiež aj prácu s nimi. Výrobky pôsobia ako prevencia, ale aj ako pomoc pri už existujúcich problémoch. Ak by ste mali záujem sa o týchto výrobkoch viac informovať neváhajte nás kontaktovať mailom.

Reagovat na inzerat: CHCETE SA STAT PORADCOM
Alebo na: CHCETE SA STAT PORADCOM

VYBERTE SI SVOJU PRACU CEZ INTERNET CELA SR

Vyberte si svoju prácu cez internet! (celá SR). Jednoduché práce na internete, viac druhov, z ktorých si každý vyberie tú svoju! Stačí Vám len prístup na internet, hodinka voľného času denne a môžete zarobiť aj niekoľko stoviek eur z pohodlia domova a bez toho, aby ste museli namáhať či niekoho obťažovať.

Reagovat na inzerat: VYBERTE SI SVOJU PRACU CEZ INTERNET CELA SR
Alebo na: VYBERTE SI SVOJU PRACU CEZ INTERNET CELA SR

piatok 30. augusta 2013

PORADENSTVO V OBLASTI VYZIVY A KOZMETIKY CELA SR

Poradenstvo v oblasti výživy a kozmetiky (celá SR). Novinka: Na slovenský trh práve prichádzajú kvalitné kozmetické výrobky a výživové doplnky s regeneračným účinkom pre Vaše unavené telo, ale aj ako prevencia a liečba rôznych civilizačných ochorení. Podporte svoje telo v boji proti starnutiu, únave a chorobám, prípadne sa staňte poradcom a pomôžte aj svojim blízkym v ceste ku zdraviu!

Reagovat na inzerat: PORADENSTVO V OBLASTI VYZIVY A KOZMETIKY CELA SR
Alebo na: PORADENSTVO V OBLASTI VYZIVY A KOZMETIKY CELA SR

DAM DO PRENAJ3IZZARBYT NITRA AJ FIRMENEPRIECHODNE IZBY

Dám do prenáj.3iz.zar.byt Nitra aj firme,nepriechodné izby. Dám do prenájmu 3izbový zariadený byt v Nitre aj pre firmu nad Kauflandom, 3. poschodie s výťahom, s lódžiou, s pekným výhľadom na mesto, so špajzou. Izby sú nepriechodné, chladnička, mikrovlnka, práčka, TV, varná kanvica. Dom je zateplený. 380euro+energie. 0908738024

Reagovat na inzerat: DAM DO PRENAJ3IZZARBYT NITRA AJ FIRMENEPRIECHODNE IZBY
Alebo na: DAM DO PRENAJ3IZZARBYT NITRA AJ FIRMENEPRIECHODNE IZBY

LEARN ENGLISH FAST

Learn English fast. Naučím vás hovoriť po anglicky bez ťažkostí a ľahko.tel 0949620017 Viac info nájdete na stránke www.filip-en.eu

Reagovat na inzerat: LEARN ENGLISH FAST
Alebo na: LEARN ENGLISH FAST

štvrtok 29. augusta 2013

CHCES BYT WELLNESS PORADCOM OZVI SA

Chceš byť wellness poradcom? Ozvi sa!. Hľadáme ľudí, ktorí majú aspoň základné znalosti práce s počítacom a internetom a tiež minimálny vek 18r. Ponúkame vám možnosť vytvoriť si slušný pasívny príjem. Stačí, ak nám napíšete, mailom Vám pošleme všetky potrebné informácie

Reagovat na inzerat: CHCES BYT WELLNESS PORADCOM OZVI SA
Alebo na: CHCES BYT WELLNESS PORADCOM OZVI SA

VYBERTE SI PRACU CEZ INTERNET CELA SR

Vyberte si prácu cez internet! (celá SR). Jednoduché práce na internete, viac druhov, každý si vyberie! Stačí mať len prístup na internet, hodinku voľného času denne a môžete zarobiť aj niekoľko stoviek eur z pohodlia domova a bez toho, aby ste museli namáhať či niekoho obťažovať.

Reagovat na inzerat: VYBERTE SI PRACU CEZ INTERNET CELA SR
Alebo na: VYBERTE SI PRACU CEZ INTERNET CELA SR

streda 28. augusta 2013

SCHUDNUT EFEKTIVNE LIPOVON

Schudnúť efektívne - LIPOVON!. Chyť svoju ULTRA EFEKTÍVNE FORMULA na rýchle zníženie váhy - zaručene dosiahnuť rýchle chudnutie najmenej 10% svojej váhy - mesačne!

Reagovat na inzerat: SCHUDNUT EFEKTIVNE LIPOVON
Alebo na: SCHUDNUT EFEKTIVNE LIPOVON

STOLICKA KLAKACKA METCOMVYHODNA CENA

Stolička kľakačka METCOM-výhodná cena. Predávam novú, nevybalenú, stoličku kľakačku, ktorá fixuje správny sklon panvy a tým odstraňuje bolesť chrbtice pri sedavých zamestnaniach. Viac na dexxtra.eu/stolicka-klakacka/ kvalitná oceľ, nosnosť až 120kg! Pôvodne 79, 95€, teraz 59.95€. T:0944138300

Reagovat na inzerat: STOLICKA KLAKACKA METCOMVYHODNA CENA
Alebo na: STOLICKA KLAKACKA METCOMVYHODNA CENA

PREDAM STYLOVY OVALNY STOLIK ALLISTER

Predám štýlový, oválny stolík ALLISTER. Predávam nový, drevený stolík z borovice. Oválny, s rustikálnym nádychom, atraktívneho vzhľadu. VxHxD:72x40x60cm. Pôvodne 90, 45€, teraz 69, 95€. Kvalitný výrobok EÚ. Info na 0944138300 . Osobný odber, alebo dobierka

Reagovat na inzerat: PREDAM STYLOVY OVALNY STOLIK ALLISTER
Alebo na: PREDAM STYLOVY OVALNY STOLIK ALLISTER

KLAKACKA WOODERGO ZA ZLAVNENU CENU

Kľakačka Woodergo za zľavnenú cenu. Predávam novú, nevybalenú , kľakaciu stoličku, ktorá fixuje správny sklon pánvy, čím odstraňuje bolesť chrbtice pri sedavých zamestnaniach a pri práci s počítačom. Viac na w.stolicka-klakacka.wz.cz Vhodná aj ako prevencia. Vyrobená z tvrdého masívneho dreva. Nosnosť až 120kg! Pôvodne 99€, teraz len za 79, 95€.Tel:0944138300

Reagovat na inzerat: KLAKACKA WOODERGO ZA ZLAVNENU CENU
Alebo na: KLAKACKA WOODERGO ZA ZLAVNENU CENU

JEDNODUCHA PRACA

Jednoduchá práca. Ponúkáme vám jedinečný spôsob zárobku z domu cez internet.Práca je vhodná pre všetkých od 18r.v ČR aj SR, pokiaľ ovládate aspoň základy práce na počítači a máte pripojenie na internet.Náplňou práce je vkladanie reklamných inzerátov na bezplatné webové stránky, prostredníctvom ktorých budete hľadať nových ľudí do rôznych činností.Komplexne informácie o ponúkanej práci vám radi pošleme mailom.

Reagovat na inzerat: JEDNODUCHA PRACA
Alebo na: JEDNODUCHA PRACA

utorok 27. augusta 2013

PONUKAM KOVANE PLOTY ZABRADLIA BRANY A INE

Ponukám kované ploty, zabradlia, brány a ine.. Potrebujete kovaný plot, bránku alebo zábradlie? Prípadne potrebujete vyrobiť mreže na mieru alebo nejaký prístrešok? V tom prípade ste na správnom mieste.Tel: 0911 982 898 email:ferploty@azet.sk WWW.ferploty.sk PORADENSTVO JE ZDARMA. Ponúkame Vám kompletné služby od zamerania, cez výrobu, povrchovú úpravu až po dovoz a montáž a to všetko za veľmi priaznivé ceny. No vďaka kvalitnej povrchovej úprave žiarovým zinkovaním je životnosť našich výrobkov minimáln

Reagovat na inzerat: PONUKAM KOVANE PLOTY ZABRADLIA BRANY A INE
Alebo na: PONUKAM KOVANE PLOTY ZABRADLIA BRAN Y A INE

UCTOVNE A EKONOMICKE SLUZBY VEDENIE A SPRACOVANIE UCTOVNICTVA

Účtovné a ekonomické služby vedenie a spracovanie účtovníctva

Reagovat na inzerat: UCTOVNE A EKONOMICKE SLUZBY VEDENIE A SPRACOVANIE UCTOVNICTVA
Alebo na: UCTOVNE A EKONOMICKE SLUZBY VEDENIE A SPRACOVANIE UCTOVNICTVA

POTREBUJETE RYCHLU POZICKU

Potrebujete rýchlu pôžičku?. Pokiaľ máte záujem o pôžičku alebo pre viac informácií o našom výpožičnej služby, financovanie, hypotéky, auto úver, prosím, e-mailom alebo nás kontaktujte pre viac informácií. Podávať Internetu po dobu 10 rokov, Kreditlaina ponúka svoje odborné znalosti nájsť pre vás úver, ktorý vám najlepšie vyhovuje.

Reagovat na inzerat: POTREBUJETE RYCHLU POZICKU
Alebo na: POTREBUJETE RYCHLU POZICKU

CHCETE JEDNODUCHO ZAROBIT

Chcete jednoducho zarobit?. Predstavujeme Vám jedinečný spôsob práce na doma cez internet. Ak si potrebujete privyrobiť a máte viac ako 18 rokov, ovládate aspoň základy práce s počítačom na internete. Túto prácu môžu robiť český aj slovenský občania. Práca je overená. Jej náplňou je vkladanie inzerátov na webové stránky. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme nezáväzne mailom.

Reagovat na inzerat: CHCETE JEDNODUCHO ZAROBIT
Alebo na: CHCETE JEDNODUCHO ZAROBIT

CHETE SA STAT WELLNESS PORADCOM

Chete sa stat wellness poradcom?. Hľadáme poradcov wellness kozmetiky. Ponúkame širokú škálu vyživových doplnkov, prípravky na chudnutie a cielene koymetické prípravky. Ich účinky sú overené. Navyše máte možnosť nakupováť za veľkoobchodné ceny. Viac informácií Vám poskytneme mailom.

Reagovat na inzerat: CHETE SA STAT WELLNESS PORADCOM
Alebo na: CHETE SA STAT WELLNESS PORADCOM

CHCETE PRAVIDELNY PRIJEM

Chcete pravidelny prijem?. Ponúkame Vám zapojiť sa do jedinečného projektu s českou spoločnosťou. Náplňou práce bude iba šírenie internetového odkazu. Popritom si budete zarábať a zároveň aj sporiť. Spoločnosť má recenzie, svoju stránku, záruky a taktiež obchodné podmienky. Ak by ste mali o takúto prácu záujem kontaktujte nás nezáväzne mailom.

Reagovat na inzerat: CHCETE PRAVIDELNY PRIJEM
Alebo na: CHCETE PRAVIDELNY PRIJEM

PORADCA WELLNES

Poradca wellnes. Ponúkame Vám zapojiť sa do jedinečného projektu s českou spoločnosťou. Náplňou práce bude iba šírenie internetového odkazu. Popritom si budete zarábať a zároveň aj sporiť. Spoločnosť má recenzie, svoju stránku, záruky a taktiež obchodné podmienky. Ak by ste mali o takúto prácu záujem kontaktujte nás nezáväzne mailom.

Reagovat na inzerat: PORADCA WELLNES
Alebo na: PORADCA WELLNES

SVAJCIARSKYCH VYROBKOV PORADCA A NAKUP

svajciarskych vyrobkov poradca a nakup. Predstavujeme Vám vysoko kvalitné švajčiarské výrobky. Ponúkame Vám rôzne čaje, krémy, vitamíny, extrakty a mnoho, mnoho iných a taktiež aj prácu s nimi. Výrobky pôsobia ako prevencia, ale aj ako pomoc pri už existujúcich problémoch. Ak by ste mali záujem sa o týchto výrobkoch viac informovať neváhajte nás kontaktovať mailom.

Reagovat na inzerat: SVAJCIARSKYCH VYROBKOV PORADCA A NAKUP
Alebo na: SVAJCIARSKYCH VYROBKOV PORADCA A NAKUP

pondelok 26. augusta 2013

JEDNODUCHE PRACE NA INTERNET V CELEJ SR

Jednoduché práce na internet - v celej SR. Ak chcete využiť čas strávený pri počítači efektívne a zároveň si pri tom zarobiť, ponúkam Vám možnosť mesačne si privyrobiť aj niekoľko stoviek eur, a pritom nemusíte nikam chodiť, nikoho obťažovať... Bližšie informácie o práci ako aj o našej dôveryhodnosti môžete získať mailom. U nás si každý vyberie svoju prácu!

Reagovat na inzerat: JEDNODUCHE PRACE NA INTERNET V CELEJ SR
Alebo na: JEDNODUCHE PRACE NA INTERNET V CELEJ SR

ISTY ZAROBOK Z POHODLIA OBYVACKY

Istý zárobok z pohodlia obývačky!. Hľadáte slušnú prácu na doma? Ponúkame Vám jedinečný spôsob zárobku z domu cez internet. Práca je vhodná pre všetkých od 18 rokov v ČR, aj SR, pokiaľ ovládate základy práce na počítači a máte pripojenie na internet. Náplňou práce je vkladanie reklamných inzerátov na bezplatné webové stránky, prostredníctvom ktorých hľadáte nových ľudí do rôznych činností. Ak máte čas, sa práci venovať minimálne 2 hodiny denne, zárobok je garantovaný (200-400€). V prípade záujmu nás

Reagovat na inzerat: ISTY ZAROBOK Z POHODLIA OBYVACKY
Alebo na: ISTY ZAROBOK Z POHODLIA OBYVACKY

ZIJETE ZDRAVYM ZIVOTNYM STYLOM

Žijete zdravým životným štýlom?. Predstavujeme Vám široký sortiment vysokokvalitných švajčiarskych produktov, ktoré pôsobia ako prevencia zdravia, alebo ako pomoc pri už existujúcich zdravotných problémoch. Chcete sa dozvedieť viac o bylinných krémoch, kúpeľových esenciách, vitamínoch, polievkach, olejoch, čajoch, starostlivosti o kožu, pleť, či nohy? V tom prípade nás kontaktujte na popripraci@gmail.com. Navyše máte možnosť, stať sa poradcom týchto výrobkov a vytvoriť si vlastnú kariéru, z čo

Reagovat na inzerat: ZIJETE ZDRAVYM ZIVOTNYM STYLOM
Alebo na: ZIJETE ZDRAVYM ZIVOTNYM STYLOM

PORADCA PRE ZDRAVY ZIVOTNY STYL

Poradca pre zdravý životný štýl. Predstavujeme Vám široký sortiment vysokokvalitných švajčiarskych produktov, ktoré pôsobia ako prevencia zdravia, alebo ako pomoc pri už existujúcich zdravotných problémoch. Chcete sa dozvedieť viac o bylinných krémoch, kúpeľových esenciách, vitamínoch, polievkach, olejoch, čajoch, starostlivosti o kožu, pleť, či nohy? V tom prípade nás kontaktujte na popripraci@gmail.com. Navyše máte možnosť, stať sa poradcom týchto výrobkov a vytvoriť si vlastnú kariéru, z čo

Reagovat na inzerat: PORADCA PRE ZDRAVY ZIVOTNY STYL
Alebo na: PORADCA PRE ZDRAVY ZIVOTNY STYL

TRVALY PASIVNY PRIJEM

Trvalý pasívny príjem. Hľadáme ľudí, ktorí majú aspoň základné znalosti práce s počítačom a internetom a tiež minimálny vek 18 rokov. Ponúkame Vám možnosť, vytvoriť si slušný pasívny príjem. Ste cieľavedomý a máte chuť niečo vo svojom živote zmeniť? Stačí, ak nám napíšete na popripraci@gmail.com a my Vám zašleme bližšie odpovede.

Reagovat na inzerat: TRVALY PASIVNY PRIJEM
Alebo na: TRVALY PASIVNY PRIJEM

JEDINECNA PONUKA PRACE OD 18 ROKOV

Jedinečná ponuka práce od 18 rokov. Ponúkame overenú prácu na privyrobenie z domu. Požadujeme : vek nad 18 rokov, spoľahlivosť, cieľavedomosť, pracovitosť, ovládanie základov práce s počítačom a internetom. Ponúkame: voľnú pracovnú domu, možnosť dlhodobej spolupráce, pravidelné vyplácanie odmien. Práca vhodná pre mamičky na MD, študentov, dôchodcov, nezamestnaných ale i pre pracujúcich. Záujemcov prosíme o kontakt emailom.

Reagovat na inzerat: JEDINECNA PONUKA PRACE OD 18 ROKOV
Alebo na: JEDINECNA PONUKA PRACE OD 18 ROKOV

nedeľa 25. augusta 2013

LEKARSRN

Lekár-SRN. Hľadáme lekárov (aj absolventov lekárskej fakulty) s dobrou znalosťou nemeckého jazyka na prácu na klinikách alebo na prevzatie lekárskej praxe v Nemecku. Každodenne aktualizované voľné pracovné miesta nájdete na našej webovskej stránke

Reagovat na inzerat: LEKARSRN
Alebo na: LEKARSRN

sobota 24. augusta 2013

STANTE SA WELLNESS PORADCOM PRACA NA DOMA

Staňte sa wellness poradcom (práca na doma). Ponúkame vám super prácu na doma. Zaujímate sa o kozmetiku, krásu a wellness? V tom prípade je táto ponuka práve pre vás. Ponúkame voľnú pracovnú dobu, stály a trvalý príjem, e-shop zdarma a veľa ďalších výhod. Pre viac informácií nás kontaktujte cez e-mail.

Reagovat na inzerat: STANTE SA WELLNESS PORADCOM PRACA NA DOMA
Alebo na: STANTE SA WELLNESS PORADCOM PRACA NA DOMA

TANTRICKE A SENZUALNE MASAZE

Tantrické a senzuálne masáže. Doprajte si hlbokú relaxáciu, uvoľnenie , ale predovšetkým krásny zážitok na rovine tela a duše v tantricko senzuálnej masáži od profesionálnej tantra masérky. Samotná masáž má liečivé účinky, uvoľňuje od stresu, blokov a napätia. Počas masáže sa masíruje celé telo teplým olejom vrátane intímnych zón. Pracuje s dotykom na celom tele, a dochádza k fyzickému a psychickému uvoľneniu a rozprúdeniu energie . Oddajte sa príjemným chvíľam zmyselných dotykov, nehy a relaxu. Môže

Reagovat na inzerat: TANTRICKE A SENZUALNE MASAZE
Alebo na: TANTRICKE A SENZUALNE MASAZE

piatok 23. augusta 2013

POISTENIE

POISTENIE
Alebo na: POISTENIE

VKLADANIE REKLAM NA WEBOVE STRANKY PRACA NA DOMA

Vkladanie reklám na webové stránky (práca na doma). Hľadáte prácu na doma? Niečo pre vás mame. Vašou pracou by bolo vkladanie reklám a inzerátov na webové stránky a hľadanie nových ludi do rôznych činnosti. Práca je jednoduchá, pracujete kedy chcete a koľko chcete, v podstate ste si sam sebe šéfom. Poctivosť vašej prace bude priamo úmerná vašemu platu :) A najlepšie na tom je, ze sa nikomu vašou pracou nevnucujete a nikoho neotravujete, ľudia na vaše inzeráty reagujú sami. Viac informácii na e-mailov

Reagovat na inzerat: VKLADANIE REKLAM NA WEBOVE STRANKY PRACA NA DOMA
Alebo na: VKLADANIE REKLAM NA WEBOVE STRANKY PRACA NA DOMA

MOZNOST SPOLUPRACE

Možnosť spolupráce. Ponúkáme vám jedinečný spôsob zárobku z domu cez internet.Práca je vhodná pre všetkých od 18r.v ČR aj SR, pokiaľ ovládate aspoň základy práce na počítači a máte pripojenie na internet.Náplňou práce je vkladanie reklamných inzerátov na bezplatné webové stránky, prostredníctvom ktorých budete hľadať nových ľudí do rôznych činností.Komplexne informácie o ponúkanej práci vám radi pošleme mailom.

Reagovat na inzerat: MOZNOST SPOLUPRACE
Alebo na: MOZNOST SPOLUPRACE

štvrtok 22. augusta 2013

STANTE SA PORADCOM KVALITNYCH SVAJCIARSKYCH VYROBKOV

Staňte sa poradcom kvalitných švajčiarskych výrobkov. Hľadáme šikovných a ambicióznych poradcov kvalitných švajčiarskych produktov s 20 ročnou tradíciou na našom trhu.Pokiaľ ste z nasledujúcich regiónov:Myjava, Senica, Skalica, Trnava, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, tak nás neváhajte kontaktovať.

Reagovat na inzerat: STANTE SA PORADCOM KVALITNYCH SVAJCIARSKYCH VYROBKOV
Alebo na: STANTE SA PORADCOM KVALITNYCH SVAJCIARSKYCH VYROBKOV

ROZNE PRACE NA DOMA CELA SR

Rôzne práce na doma (celá SR). Ak máte záujem o serióznu spoluprácu v oblasti práce cez internet a ste starší ako 18 rokov, ponúkam Vám možnosť mesačne si privyrobiť aj niekoľko stoviek eur, a pritom nemusíte nikam chodiť, nikoho obťažovať... U nás si každý vyberie svoju prácu! kontakt: zarabajte.na.webe@gmail.com

Reagovat na inzerat: ROZNE PRACE NA DOMA CELA SR
Alebo na: ROZNE PRACE NA DOMA CELA SR

SIMULOVAT VASEJ KREDITNEJ POZIADAVKA NUDZE

Simulovať vašej kreditnej požiadavka núdze ahoj Simulovať vašej kreditnej požiadavka núdze od 1000 do € 750, 000 a získať úver alebo kreditnú núdzové núdze alebo rýchle úvery, prínos núdzového úveru je rýchla dostupnosť peňazí, ideálne pre nečakané. Núdzový úver je rýchly a citlivý na vaše požiadavky, bitie srdca a iných naliehavých potrieb hotovosti bez dôkazov o používaní a má sadzbu vo výške 3%. Tu je jeho email: kleberalexix@gmail.com Ďakujem

Reagovat na inzerat: SIMULOVAT VASEJ KREDITNEJ POZIADAVKA NUDZE
Alebo na: SIMULOVAT VASEJ KREDITNEJ POZIADAVKA NUDZE

POSKYTUJE SPOLAHLIVE UVER

Poskytuje spoľahlivé úver. Som konkrétne finančné schopný dať vám úver vo výške, ktorú potrebujete a podmienok, ktoré uľahčujú život. Mám riešenie vašich finančných problémov ponúkam € 2000 až € 2, 000, 000 so zárukou štúdie dobre. Môžete ma kontaktovať na môj e-mail: kleberalexix@gmail.com

Reagovat na inzerat: POSKYTUJE SPOLAHLIVE UVER
Alebo na: POSKYTUJE SPOLAHLIVE UVER

ZDRAVE PRIVYROBENIE

Zdravé privyrobenie. Pracujeme v oblasti zdravia, vonkajšej, vnútornej a športovej výživy, prevencie a spomaľovania znakov starnutia, kozmetiky a redukovania hmotnosti. Hlavná náplň práce je poradenstvo, obsluha klientov, uzatváranie objednávok a zákaznícky servis. Ohodnotenie - hlavná činnosť (6-8h/denne cca 650 eur a viac za mesiac) - možnosti privyrobenia ako VČ (10-15h/týždenne cca 250 – 450 eur za mesiac) - flexibilná pracovná doba - odborné zaškolenie na všetky pracovné postupy a po

Reagovat na inzerat: ZDRAVE PRIVYROBENIE
Alebo na: ZDRAVE PRIVYROBENIE

PREDAJ 2IZPEKNY VELKY TEHLOVY BYT S LOGGIOU NITRA CENTRUM

Predaj 2iz.pekný veľký tehlový byt s lóggiou Nitra centrum. Ponúkame na predaj 2iz.veľký tehlový byt s lóggiou Nitra–St.mesto Štúrova ul.28. Výmera 63 m2.Byt v pôvodnom zachovalom stave na 3 poschodí z 5 s výťahom v blízkosti obchodných centier Mlyny, Tesco.Bytový dom má novú strechu, vymenené spoločné rozvody, optický internet, káblovú televíziu, vlastnú kotolňu, nízke náklady na vykurovanie.Jadro murované, v izbách parkety, v kuchyni a v predsieni plávajúca podlaha, liatinové radiátory s termohlavicami,

Reagovat na inzerat: PREDAJ 2IZPEKNY VELKY TEHLOVY BYT S LOGGIOU NITRA CENTRUM
Alebo na: P REDAJ 2IZPEKNY VELKY TEHLOVY BYT S LOGGIOU NITRA CENTRUM

streda 21. augusta 2013

PORADCA ZDRAVEHO ZIVOTNEHO STYLU

Poradca zdravého životného štýlu. Predstavujeme Vám široký sortiment vysokokvalitných švajčiarskych produktov, ktoré pôsobia ako prevencia zdravia, alebo ako pomoc pri už existujúcich zdravotných problémoch. Chcete sa dozvedieť viac o bylinných krémoch, kúpeľových esenciách, vitamínoch, polievkach, olejoch, čajoch, starostlivosti o kožu, pleť, či nohy? V tom prípade nás kontaktujte na popripraci@gmail.com. Navyše máte možnosť, stať sa poradcom týchto výrobkov a vytvoriť si vlastnú kariéru, z č

Reagovat na inzerat: PORADCA ZDRAVEHO ZIVOTNEHO STYLU
Alebo na: PORADCA ZDRAVEHO ZIVOTNEHO STYLU

CHUDNI ZDRAVO

Chudni zdravo. Ponúkame širokú škálu výživových doplnkov, prípravky na chudnutie a cielené kozmetické prípravky. Účinky sú overené!! Navyše máte možnosť nakupovať za veľkoobchodné ceny, prípadne sa stať wellness poradcom. V prípade záujmu nás kontaktujte mailom na popripraci@gmail.com.

Reagovat na inzerat: CHUDNI ZDRAVO
Alebo na: CHUDNI ZDRAVO

ZABEZPEC SI TRVALY PRIJEM

Zabezpeč si trvalý príjem!. Hľadáme ľudí, ktorí majú aspoň základné znalosti práce s počítačom a internetom a tiež minimálny vek 18 rokov. Ponúkame Vám možnosť, vytvoriť si slušný pasívny príjem. Ste cieľavedomý a máte chuť niečo vo svojom živote zmeniť? Stačí, ak nám napíšete na popripraci@gmail.com a my Vám zašleme bližšie odpovede.

Reagovat na inzerat: ZABEZPEC SI TRVALY PRIJEM
Alebo na: ZABEZPEC SI TRVALY PRIJEM

ZARABAJ CEZ INTERNET

Zarábaj cez internet!. Hľadáte slušnú prácu na doma? Ponúkame Vám jedinečný spôsob zárobku z domu cez internet. Práca je vhodná pre všetkých od 18 rokov v ČR, aj SR, pokiaľ ovládate základy práce na počítači a máte pripojenie na internet. Náplňou práce je vkladanie reklamných inzerátov na bezplatné webové stránky, prostredníctvom ktorých hľadáte nových ľudí do rôznych činností. Ak máte čas, sa práci venovať minimálne 2 hodiny denne, zárobok je garantovaný (200-400€). V prípade záujmu nás kontaktujte

Reagovat na inzerat: ZARABAJ CEZ INTERNET
Alebo na: ZARABAJ CEZ INTERNET

PORADCA WELLNESS

Poradca wellness. Hľadáte prácu a radi by ste pracovali v pohodlí Vášho domova? Ponúkame Vám voľnú pracovnú dobu, stály, trvalý a neobmedzený príjem. Sme lídrom prémiovej výživy a chudnúcich programov wellness kozmetiky. Výrobky sú vyrábané v Českej republike, pričom sú schválené Ministerstvom zdravotníctva nielen v Čechách, ale aj na Slovensku. Teraz máte jedinečnú príležitosť stať sa kozmetickým poradcom, ako aj užívateľom overenej wellness kozmetiky, pričom môžete nakupovať za veľkoobchodné ceny

Reagovat na inzerat: PORADCA WELLNESS
Alebo na: PORADCA WELLNESS

ZARABAM A SPORIM ZAROVEN

Zarábam a sporím zároveň. Hľadáme cieľavedomých ľudí, od 18 rokov, ktorí chcú vo svojom živote niečo zmeniť. Ponúkam Vám možnosť vytvoriť si slušný pasívny príjem a okrem toho, že budete zarábať, budete si aj sporiť. Zaujala Vás táto ponuka? Napíšte mi a pošlem Vám bližšie informácie

Reagovat na inzerat: ZARABAM A SPORIM ZAROVEN
Alebo na: ZARABAM A SPORIM ZAROVEN

INVESTICIE DO ZLATA

Investície do zlata. Sprostredkovanie dlhodobého nákupu zlata fy.SwissGold - môžete pracovať kedy a kde chcete - nadštandartný príjem - predpripravené webové stránky - zarábate aj sporíte - ochrana účtu proti inflácii - pracujete niekoľko minút denne ďaľsie informácie a registrácia na cyber-hobby.webnode.sk/nakupy/revolucny-prijem/

Reagovat na inzerat: INVESTICIE DO ZLATA
Alebo na: INVESTICIE DO ZLATA

utorok 20. augusta 2013

MYSLITE NA SVOJE ZDRAVIEZACNITE KONECNE ZDRAVO ZIT

Myslite na svoje zdravie-začnite konečne zdravo žiť. Trápia Vás rôzne choroby a ťažkosti?Ponúkame predaj vysoko kvalitných švajčiarskych produktov za rozumnú cenu, ktoré chorobám nielen predchádzajú, ale aj pomáhajú už pri existujúcich problémoch.Preto nás neváhajte kontaktovať.Viac informácií Vám pošleme emailom.

Reagovat na inzerat: MYSLITE NA SVOJE ZDRAVIEZACNITE KONECNE ZDRAVO ZIT
Alebo na: MYSLITE NA SVOJE ZDRAVIEZACNITE KONECNE ZDRAVO ZIT

BAKALARSKA DIPLOMOVA RIGOROZNA DIZERTACNA PRACA BAKALARSKA DIPLOMO

Bakalárska, Diplomová, Rigorózna, Dizertačná práca Bakalárska, Diplomová, Rigorózna, Dizertačná práca. Náš tím akademických autorov Vám ponúka podklady, konzultácie, úpravy a korektúry textov pre záverečné práce - seminárnе prácе, bakalárskе prácе, diplomové práce, rigorózne práce, MBA práce. Ku každej téme pristupujeme individuálne, k plnej spokojnosti zákazníkov. Kontaktujte nás a určite sa dohodneme. Sme Vám dostupní 24 hodín denne, 7 dni v týždni !!!

Reagovat na inzerat: BAKALARSKA DIPLOMOVA RIGOROZNA DIZERTACNA PRACA BAKALARSKA DIPLOMO
Alebo na: BAKALARSKA DIPLOMO VA RIGOROZNA DIZERTACNA PRACA BAKALARSKA DIPLOMO

STAHOVANIE DOPRAVA PRIEVIDZA

Sťahovanie doprava Prievidza. Kompletné sťahovacie služby. Autodoprava. Profesionálny tím sa postará o Vaše bezproblémové presťahovanie. Byty, domy, kancelárie, firmy, sklady, archívy, klavíre, trezory, ťažké bremená. Nonstop služby. Samozrejmosťou sú baliace práce, dodanie baliaceho materiálu, montáž a demontáž, vypratávanie starého nábytku, pivníc, garáží a pod... Likvidácia starého nábytku, tovarov, strojov, odpadu, stavebného odpadu a pod. Krabice a pomôcky na sťahovanie Vám donesieme

Reagovat na inzerat: STAHOVANIE DOPRAVA PRIEVIDZA
Alebo na: STAHOVANIE DOPRAVA PRIEVIDZA